VentdeSud
Cerca
Contacte   

Escola Multiesportiva

L'Escola Multiesportiva és un programa esportiu extraescolar per a nens i nenes de 3 a 12 anys de totes les escoles del Pla de l'Estany. L’objectiu és que a través d’una oferta poliesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant.

Es duen a terme a les escoles i tenint en compte el projecte curricular de cadascuna d'elles, amb la finalitat d'actuar en la mateixa línia i seguir el seu funcionament.

Les propostes que s'ofereixen són MULTIESPORT i BALL I RITME, pel seu caràcter polivalent i educatiu. Tenint en compte les recomanacions de desenvolupament congnitiu, també s'ofereix ESCACS en alguns grups de 4t, 5è i 6è gràcies a la col·laboració del Club Escacs Banyoles. I és que pels grups de grans, el Consell Esportiu coopera amb entitats esportives de la comarca per donar a conèixer l'entitat, la modalitat esportiva i els beneficis de practicar-la.

Atenció: A causa de les restriccions actuals envers la COVID-19, les sessions de l'Escola Multiesportva de l'Escola La Draga se seguiran realitzant de forma virtual. Per a més informació, podeu trucar al 972581344 o bé enviar un correu electrònic a msala@ceplaestany.cat

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Horaris

ESCOLA MULTIESPORTIVA

Baldiri Reixac

Can Puig

La Draga

Carles de Fortuny

Bora Gran 

Vall del Terri

IMPORTANT: per tal de tramitar la inscripció és necessari presentar la Declaració Responsable degudament firmada
 
Normativa Escola Multiesportiva 20-21 Horari curs 20-21
Famílies   Multimèdia Informació Memòria
     

Declaració Responsable

Mesures de protecció i higiene

Informació sobre el Calendari vacunal 

 

 

Darreres imatges

Bookmark and Share