VentdeSud
Cerca
Contacte   

Escola Multiesportiva

L'Escola Multiesportiva és un programa esportiu extraescolar per a nens i nenes de 3 a 12 anys de totes les escoles del Pla de l'Estany. L’objectiu és que a través d’una oferta poliesportiva de qualitat s’ajudi a millorar el desenvolupament motriu, personal i emocional del nen/a participant.

Es duen a terme a les escoles i tenint en compte el projecte curricular de cadascuna d'elles, amb la finalitat d'actuar en la mateixa línia i seguir el seu funcionament.

Les propostes que s'ofereixen són MULTIESPORT i BALL I RITME, pel seu caràcter polivalent i educatiu. Tenint en compte les recomanacions de desenvolupament congnitiu, també s'ofereix ESCACS en alguns grups de 4t, 5è i 6è gràcies a la col·laboració del Club Escacs Banyoles. I és que pels grups de grans, el Consell Esportiu coopera amb entitats esportives de la comarca per donar a conèixer l'entitat, la modalitat esportiva i els beneficis de practicar-la.

Enguany, hem creat un grup obert a totes les famílies del Pla de l'Estany de MULTIESPORT EN FAMÍLIA. 

Els adults son els principals referents de les nenes i nens, i especialment ho són les mares i pares. Per tant, com a referents, practicar esport en família és la millor forma de potenciar la passió per l’esport des de ben petits i ajudar a créixer els nostres infants de la millor manera possible.

El Multiesport en família ens aportarà una sèrie de beneficis tant a nivell físic com psicològic, i alhora, ens ajudarà a compartir moments i aportar temps lliure de qualitat amb la resta de la família.

 

Activitat Publicitat Inscripcions Normativa Horaris

ESCOLA MULTIESPORTIVA

Baldiri Reixac

Can Puig

La Draga

Carles de Fortuny

Bora Gran 

Vall del Terri

IMPORTANT: per tal de tramitar la inscripció és necessari presentar la Declaració Responsable degudament firmada
 
Normativa Escola Multiesportiva 20-21 Horari curs 20-21
Famílies   Multimèdia Informació Memòria
     

Declaració Responsable

Mesures de protecció i higiene

Informació sobre el Calendari vacunal 

 

 

Darreres imatges

Bookmark and Share